Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Agars agars

 
Heilo....kāda ir kaut ko gatavojus ar agar agar pulveri, specifiski ,kaut ko uz želejas pusi, jo man ļoti nesanāk.:-D
Es teiktu, ka es pat ieberu agar agar vairāk , pavāru, līdz vārās mazliet, mazliet un leju formā, bet man nesarec.(t)
Es nezinu ko es daru nepareizi, bet vrb kāds vai kāda mani var ievirzīt īstajā gultnē.
09.11.2018 10:56 | saite
 
Pateicoties šai diskusijai, uzzināju, ka ir tāds agars. :-D Neesmu liela saldo gatavotāja. :-D
09.11.2018 13:05 | saite
 
Pirms gadiem 5 ļoti ilgi mēģināju, bet nekad nekas prātīgs nav sanācis. Nu netur līdzi dzīvnieku izcelsmes želatīnam :-| tāds receklis sanāk, bet nekad stingra forma nav izdevusies
09.11.2018 13:13 | saite
 
Dzērvenes, es arī nē:-O Es vispār neesmu nekāds lielais gatavotājs, bet eksperiminetu taču vajag.
Nu netur līdzi dzīvnieku izcelsmes želatīnam
Ar viņu ir jāmāk, tad sanākot, es savu kļūdu pagaidām izskaloti nevaru vēl.:-D
Tu esi mēģinājusi vēl kādu biezinātāju, kas nav dzīvnieku izcelsmes?
Man sarec mazliet, it kā būtu par maz piebērts, bet es ieberu, cik uz paciņas norādīts atbilatoši vajadzīgajiem ml.(t)
Es sāku domāt vrb es to visu pārkarsēju par daudz.(t)
Vai arī slikta ražotājs, tāpat kā ar želantīnu.:-D Es NEKAD neesmu draudzējusies arī želantīnu, vnk pļura sanāk.:-D
09.11.2018 15:07 | saite
 
 
eksperiminetu taču vajag
Nenoturējos :-D
09.11.2018 15:12 | saite
 
Jāprasa ņamsim, viņa tajos laikos minēja, ka tomēr sanākot ar Aigaru viss kārtīgi :-)
09.11.2018 15:44 | saite
 
Oh, yeah :-D
eksperiminets Aigaram :-D
09.11.2018 15:46 | saite
 
Es arī vienreiz taisīju ar agaru, bija tādā tumši sarkanā mazā paciņā - nekas nesanāca. Bet ir jāsanāk, jo es zinu kā izskatās normāli uztaisīts agars (bakterioloģijā uz tādiem sēj baktērijas) un esot viegli pagatavojams, cik zinu no citiem, bet nesanāk pašai :-D
09.11.2018 16:12 | saite
 
Aether, omg:-D Fail friday.:-D EKSPERIMENTU:-D
09.11.2018 16:47 | saite
 
Esmu taisījusi un viss sanāca, bet tas bija tik sen, ka vairs neatceros. :D
09.11.2018 18:52 | saite
 
Izmegini dazadu firmu razojumus. Ari ar zelantinu ir svarigi kas razojis, vienas firmas razotais nesanak, bet ar citu viss labi. Lasot kulinarijas blogus tur parasti iesaka kādu konkretu razojumu jo cita pacina fasetais agars nesanak.
09.11.2018 20:26 | saite
 
Kāpēc tieši to agaru vajag?
09.11.2018 22:44 | saite
 
vegāna alternatīva želantīnam.
Esmu ēdusi arī "ledenes", taisītas ar agaru, tā ka var sataisīt kārtīgi stingru, bet man šķiet, ka arī tam ir visai dīvaina piegarša, kaut gan želatīna nīdēji saka, ka neesot vis :-D
10.11.2018 17:20 | saite
 
I did it... man sanāca:-D vajag 1.5x vairāk kā norādādīts, jo šķidrāka masa, jo vairāk. Es taisīju vegan fruit gummies, no diezgan bieza upeņu sīrupa un no ābolu sīrupa, uz katriem 400 ml 40 gr agara:-D Bet sīrups tāds riktīgi biezs kā motoreļļa pie auksta dzinēja.:-D
12.11.2018 09:26 | saite
 
Zinas tante, nav garšas nav, tikai nedaudz citāda konsistence, nav tāda želējīga ļura, bet drīzāk stingra. Želantīnam ir tā riebīga smaka....pfff...un garša.
12.11.2018 09:29 | saite
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
vairāk

Aptauja

 
Vai Tu lasi žurnālus Lilit vai Лилит?
  • Jā, regulāri
  • Jā, šad tad